tiistai 21. toukokuuta 2013

Erilainen dieetti.

Puhuttiin miehen kanssa, että lähdetään tähän uuteen elämäntapaan yhdessä. En yksin ole tässä nyt onnistunut niin kokeiltaisiin yhdessä. Noooh..

Eihän tällaiset jutut onnistu niin Strömssössa. Miehen ajatuksena olikin, että ei syödä juuri mitään. Hän on aiemmin, ennen meidän tapaamista, laihduttanut ylipainonsa pois syömällä purkilliset tonnikalaa ja raejuustoa päivässä (noin karrikoiden..). Mun ajatuksena taas olisi muuttaa elämäntapoja terveellisiksi ja saada uusi ruokavalio pysymään osana arkea lopun elämää, syödä hyvin ja olla kokematta nälän tunnetta. Tokikin hiilareiden poistaminen/vähentäminen voi jakaa mielipiteitä mutta olen kokenut sen mulla toimivaksi.

Noh, nyt alkais olla mun maha sitä mieltä, että iltapalaa tarttis. Miehen ajatuksena oli illan syömättömyys. Kattotaan miten tästä edetään, yhdessä vai erikseen, siis laihdutuksen ja uuden elämäntavan suhteen!

Laihduttaako kukaan muu? Muillakin keinoin kuin olemalla täysin fitness? ;)

maanantai 20. toukokuuta 2013

I'm back.

Erinäisten kommervenkkien kautta olen taas matkassa mukana! Laihtumista ei ole päässyt tapahtumaan tässä blogihiljaisuuden aikana mutta alle satakiloisten sarjassa kuitenkin painitaan. Tästä ei onneksi ole suunta kuin alaspäin.

Tein päätöksen karppaamisesta. Tai no jonkin sortin hyväkarppauksesta tms. Aiemminkin olen samaa kokeillut ja hyvällä menestyksellä, oikein harmittaa, että annoin tuon miehen rotjakkeen vetää mut takas leivän mussuttajaksi. Jätän siis leivän ja pastat pois, lisään tilalle lihaa ja kasviksia. Täytyis vaan saada pidettyä tiukka linja viikon tai reilun, niin sais sen sokerin/hiilarinhimon hiukan hellittämään.

No, eka päivä takana, onnistuneesti. Kävin myös vesijumpassa ja vesijuoksemassa, teki niin hyvää! <3