maanantai 25. helmikuuta 2013

Hapuilua.

Taas olen MUKA päässyt ruotuun. Huoh. Alan olla jo todella kyllästynyt tähän soutamiseen ja huopaamiseen. Tiedän etten halua olla lihava löllykkä mutta miksi en muka saa pidetty mieltäni vahvana ja kieltäydyttyä herkuista!? Treeni kyllä kulkee kun saa ruokailuihin järjen.

Aiemmin pidin ruokapäiväkirjaa. Kirjasin ylös kellonajan ja suurin piirtein mitä olin syönyt, esimerkiksi: Aamupala 0830 puuro+raejuusto. En saanut tuosta kuitenkaan minkäänlaista hyötyä, ehkä koin sen jopa hiukan raskaaksi aina merkata ylös syömiset, jotka hyvinä päivinä noudattivat samaa kaavaa ja suurin piirtein samanlaisia aterioitakin. Huonoinakin päivinä tekstit olivat toistensa kaltaisia; muuten meni kuten hyvänäkin päivänä mutta illalle tuli pitkä lista kaikenlaista moskaa. Pidätkö sinä kirjaa syömisistäsi? Jos pidät, millaista ja miksi?

Tuo samainen kalenteri on kyllä vieläkin käytössä mutta nyt sotken päivälokerikkoja liikunnoilla. Tarkoitus olisi, että jokaiselle päivälle tulisi kirjoitusta. Kyllä, jokaiselle. En kirjaa vain verenmaku suussa tehtyjä treenejä vaan myös hyväntuulisia, pidempiä ja tietenkin reippaita kävelyitä koirien kanssa.

Olen miettinyt, kääntänyt ja vääntänyt. Pohtinut, että kuinka saan iltasyömisen loppumaan. Ainoa mahdollisuus taitaa olla se, että kehitän muuta touhua iltoihin kun televisio. (Vaikka se niin ihanalta tuntuukin istua ja henkäistä kun on lapset saanut nukkumaan..) Teen kotona treeniä neljänä iltana viikossa, punteilla ja omaa kroppaa vastuksena käyttäen. Kotitreenit tapahtuvat iltakasin jälkeen, jolloin lapset on tainnutettu. Treenien jälkeen jää vielä kolme iltaa viikkoon, jolloin olen päättänyt painella koirien kanssa kunnon hikilenkin. Näillä suunnitelmilla eteenpäin!

Kuukausi olisi aikaa pienen tirppanan ensimmäisiin synttäreihin ja äidin tavoite on olla juhlapäivänä -5kg kevyempi. Peukut pystyyn ja hammasta purren!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti