maanantai 18. marraskuuta 2013

Mahtava viikonloppu. (henkisesti muttei fyysisesti)

Viikonloppu meni reissussa hyvinkin odotetusti. Eli heikosti laihdutuksen puolesta mutta mieltä se piristi kummasti. Aina kun pääsee omista nurkista pois, tulee ihan uutta puhtia arkeen.

Toisen ruokapöydässä on jotenkin hankala tsempata varsinkin jos tarjolla on mahdottoman vähän kasviksia tarjolla. Mutta onneksi tämä ei jaksa lannistaa, suunta on vain ylöspäin. (Puntarin lukemilla vain alaspäin.) Katsotaan huomenna aamulla sainko minkälaisen tuhon syömällä kuten muutkin, kyllä meni ranskalaiset ja nakit, lonkeroa ja sipsiä, huh. Ja automatkoilla tietty karkkiakin.

Vähän oli ajatuksena, että tällä viikolla suuntaisin vesijumppaan pitkän tauon jälkeen, olisipa kivaa! Ja nuo perusryhmäliikunnatkin polttelisi aika kovasti. Josko saisin lähdettyä, sehän se vaikeinta on, ei itse jumppaamisessa mitään ongelmaa ole.

Jouluun olisi vielä viisi viikkoa. Kovasti pitää tehdä töitä mutta tarkoitus olisi olla kymmenen kiloa kevyempi tämän vuoden joulukuvissa viime vuoteen verrattuna. Paljon ei siihen olisi matkaa mutta eivätpä ne kilot pelkällä haluamiselle lähde, muutenhan mä olisin langanlaiha ;)

Turhamaisuuttakin mahtui viikonloppuun reilun puoleisen herkuttelun oheen. Sain uutta ilmettä hiuksiin. Tummenpia raitoja tähän blondiin takkukasaan. Aloin pohtimaan, että voisin yrittää kasvattaa oman värini takaisin ja laittaa siihen vaaleaa raitaa, paljon. Blondina viihdyn mutta juurikasvu on kamala, sitä pitäisi koko ajan olla värjäämässä kun oma väri on maantien harmaa. Saas nähdä jaksanko toteuttaa suunnitelmani vai haenko kohta jo kaupasta vaalennusvärin.

Reipasta alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti