lauantai 23. marraskuuta 2013

Vesijumppaa ja vieraita.

Olipa mahtava jumppa! Vedessä heiluttiin kovasti punttien kanssa. Ojentajiin otti oikein mukavasti, saa nähä millanen olo on huomenna.. Kokonaisuudessaan tuntu kyllä tosi tehokkaalle. Ohjaaja vaikuttaa kyllä ihan mahdottomasti, aina ei ole ollut kovin kaksista mut tänään oli sellanen vetäjä, että oksat pois. Ens viikolla pitää kyllä mennä heti uusiks. Ja kun sai vielä uuden jumppakaverin matkaan niin mikäs sen parempaa.

Äsken meiltä lähti myös oikein spesiaaleja vieraita <3 Elina blogista Kohti kiinteämpää minää, oli siinä vaan mimmi oikein upean näköinen! Iso hatun nosto mahtavasta tsempistä! Ja pojat oli kyllä ihania touhupettereitä! Harmi kun asutaan niin kaukana toisista ettei ihan joka viikko voi tavata, melkein puoli Suomea välimatkaa.

Tää äiti lähtis hetken päästä iltavuoroon ja jättäis pienen potilaan isin hoiviin. Vesirokko yllätti eilen, kuvittelin et ihan vaan perusflunssaa olis mut niin vaan ilmestyi näppyjä. Potilas on onneksi oikein hyvässä voinnissa, saa nähdä minkä aikaa sairastellaan ja noinko pienempikin saa pilkkuja.

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti