lauantai 30. marraskuuta 2013

Reissuhommia.

Taas me reissataan viikonloppu. Ja jotta ei vaan kalorimäärät jäisi liian alhaisiksi (as if...) kurvataan huomenna vielä pienen sankarin syntymäpäiväjuhlille! Voi sitä onnea kun meidän vesirokkohirviöt pääsee muiden lasten kanssa leikkimään pitkästä aikaa. Toinen vielä odottaa kyllä näppyjänsä mutta eiköhän ne tule. Tokikin muita juhlavieraita on vaarasta varoitettu, päivänsankari me on altistettu jo ennen omien näppyjen ilmestymistä ja kävivätpähän he oikein näppyjahdissakin meillä ;) Hulluja nuo pienten lasten äidit!

Viikko ei oo liikkumisen puolesta menny ihan mahtavasti mutta onneksi ensi viikolla voi parantaa. Oon käyny töissä ja jouluostoksilla, hoitanu pieniä potilaita ja kerran eksynyt oikein lenkillekin. Syömiset on ollu mitä sattuu..

Lenkkeily tapahtui koiramaisissa merkeissä. Äiti-ystävän kanssa sovittiin että mennään yhdessä. Hänellä on kaksi isohkoa koiraa, joten unohdin heti alkuunsa ajatuksen, että kaikki fifit pääsisivät matkaan. Otin vain yhden mutta kyllä hänkin yritti härdelliä aiheuttaa ;) Mutta kokonaisuudessaan meni hienosti, hiki tuli ja kilometrejä kertyi. Kaveri ja koirat on kyllä mahtavia kirittäjiä! Pienen matkan lenkin lopusta tarvoin fifisen kanssa kaksin ja huomasi heti ettei askel ollutkaan yhtä reipas ja keveä kuin seurassa.. Mutta aiotaan kyllä ottaa uusiksi ja toivottavasti ihan tavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti