sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Ensimmäisen viikon saalis.

Nyt se olis sitten totuuden aika. Tättärärää! Ihan hyvin oli mennyt, -2,2kg. (Nyt moni ajattelee, että nesteitä ne vaan on näin alussa, juu, tiedän sen, mutta hei, se on silti musta pois!) Eli seuraavaan viikkoon lähdetään oikein hyvällä mielellä. Joulu jo kolkuttelee ovella eikä parin tulevan viikon tavoitteet ole päätä huimaavia. Tarkoitus olisi suoriutua joulun ajasta ilman painonnousua ja puolen kilon viikkopudotus olisi haussa, siinäpä vasta tavoitetta tälle herkkuhiirelle! 

Mitenkäs tuo parikiloinen sitten lähti? Ihan perusruualla ja pienellä liikkumisella. Ei se vaikeaa ollut, asenne vain piti saada kohdilleen. On kyllä hieno fiilis, näin helppoa se on kunhan on saanut itsensä laitettua oikealle mielelle! Pidän pienimuotoista ruokapäiväkirjaa, johon merkitsen myös liikunnat kaloreineen. Viime viikon liikunnat olisivat seuraavan moiset:

  • sunnuntai -aamulenkki 44min (379kcal)
  • maanantai -iltapäivälenkki 35min (348kcal)
  • tiistai -kotitreeni 36min (360kcal)
  • torstai -crosstrainer 30min (307kcal)
  • lauantai -kotitreeni 45min (363kcal)


Hyvin palvelevat jumppatossut, ja niin kauniit!
Ruokarepsahduksiakin mahtui mukaan. Perjantaille olisi sopinut jonkinmoinen liikuntasuoritus mutta edellinen yö meni kukkuessa nuorimmaisen kanssa ja kaikki voimat olivat kateissa. Hautauduin sohvan kulmaan ja söin sipsejä! Päätin myös samalla etten ole ehdoton herkkujen kanssa, joskus niitä voi syödä hyvällä mielellä, kunhan muistaa kohtuuden. Katsotaan kuinka kohtuusherkuttelu onnistuu vai tuleeko tähän muutos piankin ;) Keskiviikkoiltana söin myös ystävän luona kahviherkkuja, liikaa tosin. Seuraavalla kerralla pitää kahvipöydässä tsempata.


Ja mun viikosta. Se menee sunnuntaista sunnuntaihin. Monet siitä ovat kirjoittaneet, että huonoin painonpudotus on sellainen joka aloitetaan maanantaina. Aina se sitten alkaakin seuraavana maanantaina uudestaan kun on viikolla mokailtu. Otin neuvosta vaarin ja aloitin juuri silloin kun tuntui, että NYT on sen aika. (No okei, nukuin yön yli kun illalla sängyssä päätin asian..) Eli viikkokoosteita on odotettavissa sunnuntaisin. 

Nyt jatkan fiilistelyä tästä onnistumisesta <3 Lippu korkealle ja kohti uusia haasteita! Tänään on jo jonkinmoinen joulusiivous suoritettu, mies sanoi mun pestessä lattioita, että oisit laittanut sykemittarin.. Oikein hiki valui! Ihana sunnuntai, puhdas koti ja mahtava perhe, näillä on hyvä jatkaa eteenpäin. 


1 kommentti:

  1. Hyvällä mallilla on tosiaan ja niinku sanoit niin se on sinusta pois vaikka oiski pelkkää turvotusta :) Lisäsin sun blogin omalle blogilistalle kans. :)

    VastaaPoista