keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Tunnustus! Ja iso märinä!

Blogini sai tänään ensimmäisen tunnustuksen: A Blog With Substance! Täh?! Tämä on siis viides teksti ikinä mutta silti jo tällainen hieno maininta. Tuntuu aika kivalle, kiitos siis kohtipienempaaa! <3 Tämä tunnustus tuo mukanaan seuraavaa:

Kiitä tunnustuksen antajaa. Sehän meni jo, mutta kiitoskiitoskiitos! Sinun blogiasi on ihana lukea, saan siitä aina tsemppiä, toisten saavutukset ja onnistumiset ovat parhaita motivaattoreita.

Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle. Ei tuu onnistumaan kun olen niin huono blogien lukija mutta jos edes yhden saisin annettua ;)

Tunnustus menee ehdottomasti Jennylle! Yhtä reipasta blogia saa kyllä etsiä. Tuo nainen on tehnyt vaikka ja mitä! Ja tällä hetkellä pyörivä joulukalenteri on kyllä tuonut mukanaan monta ajattelemisen arvoista postausta. Ja tuo tankotanssi, sitä ei voi muuta kuin ihailla! Pystyispä joskus itekin moiseen... Ehkä joku päivä, kaikestahan kannattaa haaveilla.
Kaikki blogit, joita luen, ansaitsisivat tunnustuksen mutta Ericalla (Too big to be me) niitä taitaa olla ennastaan pitkä rivi ja kohtipienempaa jakoikin tunnustuksen jo kahteen muuhun seuraamaani blogiin eli Jelissalle ja Neiti Michelinille! (Pitäiskö alkaa laajentaa reviiriä ja alkaa etsimään uusiakin blogituttavuuksia..? Vinkkejä otetaan vastaan!) 

Ilmoita tunnustuksesta heille. Juu, pian aion tehdä niin.

Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.
Öh. Tänään on ollu maailman romuisin päivä. Josko kirjoitan tähän päällimmäisiä ärsytyksiä ja ne vaan sitten haihtuu bittiavaruuteen postauksen mukana? Sovittu!
  1. Tein äsken maailman kurjimman treenin. Lyhyt ja heikkotehoinen. Plääh.
  2. Mun tekisi kamalasti mieli syödä jotain ei-niin-terveellistä.
  3. Mua on alkanu stressaamaan joulu, se, että toiset syö kaikkea kamalan hyvää ja itse kieltäydyn kaikesta. Myös matkaaminen mietityttää. Tuleeko kylässä kuntoiltua edes pienimuotoisesti?
  4. Olenkohan mä haukannut liian ison palan tän uuden elämän aloittamisen kanssa? Nauraako puoli maailmaa mulle kun joulun jälkeen kerron lihoneeni?!
  5. Tänään on ollu ihan jumipäivä. Lihakset on ihmeissään eilisestä pumpista. Mur.
  6. Ärsyttää kun mies syö tuossa vieressä jotain hyvän tuoksuista iltapalaa, en uskalla katsoa mitä enkä todellakaan halua kysyä.
  7. Olen miettinyt, että miten mä saisin treenin pysymään sillai balanssissa, ettei tulis tällaisia jumipäiviä? Onko se vaan uskottava, että esimerkiksi pumpin jälkeen välipäivä ois paikallaan? Miksi ulkona pitää olla niin paljon pakkasta? Kunnon kävely ois voinu tehdä terää mutta jo pelkkä ajatuskin ulos menemisestä jäädyttää mut pystyyn!
  8. Oon ilmeisesti maailman negatiivisin! Tänäänkin. 
No, eipähän taida tarttee enempää märistä. Siinäpä ne päällimmäiset tällä erää, huomenna parempi päivä. Ja siis, en ole syönyt huonosti, oon vaan kipeä sieltä ja täältä ja sehän pistää kiukuttamaan kun crossari ei vaan liikkunu vaikka mieli teki... Ja tänään oli treenin vuoro koska huomenna on pienimuotoiset pikkujoulut ja lauantaina anoppi kurvaa meille joulun viettoon! 

1 kommentti:

  1. Noita päiviä tulee ku mikään ei luista ja kaikki vaan ärsyttää, mä aina koitan ajatella että jos tän päivän jaksan niin huominen on oltava erilainen! Yleensä se on onneksi ollu :) Kyllä varmaan pumpin jälkeen tekis hyvää pitää ainaki puoliksi lepopäivä, lenkillä käydä jos säät sallii vaikka tai jotain muuta tommosta pientä. Ainaki alussa tehdä niiin ja sit ku kroppa tottuu niin sit varmasti pystyy tekee pariki päivää putkeen.

    VastaaPoista