perjantai 25. tammikuuta 2013

Hankintoja ja liikuntoja.

Vihdoin saan koneen auki! Ja ihan ihmisten aikaan, ehtii nukkumaankin. Huomenna startataan aamusta kohti Etelä-Suomen hulinoita ja mennään entisille nurkille moikkaamaan yhdeksi yöksi esikoisen toista kummitätiä, ihanuutta! Ohjelmassa vähän siis lipsuilua ruokailuista (ei kuitenkaan toivon mukaan herkuttelua!) ja HopLoppia ainakin. Haaveilin, että ois menty kummitätsyn kanssa johonkin salille tutustumiskäynnille mut ei aika riitä kyllä millään.. Ehkä ensi kerralla kun on enemmän aikaa.


Ajattelin kirjoitella teille kahdesta huippuhankinnasta. Uudempi niistä on ihan jo tarpeeseen tullut puntari! Tuo vehje mittaa painon lisäksi rasvan, nesteen ja lihaksen määrän kehossa. Suora kopio Prisman sivulta: Tyylikäs BG17 lasinen diagnostiikkavaaka on erinomainen kumppani painonpudotukseen tai kunnon kohottamiseen: vaikka painossa ei tapahtuisi huomattavaa muutosta saa käyttäjä potkua treeniin, kun huomaa esim. kehon rasvan vähentyneen. Diagnostiikkavaaka mittaa painon lisäksi kehon rasvan, lihaksen ja nesteen määrän. Diagnostiikkavaa'assa on suurikokoinen ja selkeä LCD näyttö. Vaaka on turvalasia. Lasipinnan elektrodit on tyylikästä, harjattua ruostumatonta terästä. Sieltäpä me tuo vehje viimeksi asiakasomistaja päivien aikaan ostettiin, en vain ole oikein sillä vielä punnaillut. Ajattelin, että päästän vanhuksen eläkkeelle kun siirrytään kaksinumeroisiin lukemiin eli seuraavaa punnitustulosta jännätään aika kovasti ;)

Toinen suhteellisen uusi ystävä löytyy keittiöstä. Nimittäin Tupperwaren salaattilinko! Ihan ehdoton suosikki! Nyt on salaattien tekeminen (ja säilytyksen jälkeen syöminenkin) kivaa. Aiemmin lähinnä toisen päivän salaatin popsimiset meinas mennä harakoille kun totta kai aineksista irtoaa nestettä, kun salaatti oleilee jääkaapissa ja niinpä koko salaatti meinasi aina mennä mössöksi. Tätä ongelmaapa ei enää ole.. Salaatti on kiva lingota ja enimmät nesteet irtoaa jo silloin heti kättelyssä mutta säilytykseen kun jättää lingon lävikköosan, irtoavat nesteet pääsevät ulkokulhon pohjalle eivätkä pilaa salaattia, suosittelen kyllä oikein lämpimästi!

Ja vielä kirjaan viikon liikunnat ja ruokailut. Aion huomenna punnata koska sunnuntaiaamuna ei olla kotona. Tuloksen saatan kertoa jo huomenna jos vaan ehdin tai sitten sunnuntaina, katsotaan.

  • Maanantai: Crosstrainer 23min, 219kcal
  • Tiistai: Crosstrainer 30min, 296kcal
  • Keskiviikko: Crosstrainer 20min, 182kcal
  • Perjantai: Crosstrainer 30min, 283kcal

Aika yksipuolista! Eikä nuo määrätkään päätä huimaa mutta kurkussa asuu vielä joku ylimääräinen kutina enkä oo viitsinyt sitten alkaa itseä enempää kiusaamaan. Jotenkin ei ole ollut vain intoa tehdä muuta.. Höh. Ensi viikolla paremmin. 

Ruokailut on muuten ollu ihan kuosissa paitsi tuo eilinen pizza! Menkööt se nyt sitten sen herkkupäivän piikkiin vaikka aika armottomasti harmittaakin... Ja tänään nappasin kaksi Digestiveä kahvin kaveriksi kun jumppaystävä oli käymässä, teki vaan aivan äärettömän paljon mieli! Meillä ei normaalisti ole edes mitään tuollaisia kaapissa mutta poika on noihin ihastunut mahdottomasti niin pitihän niitä viimeksi kaupasta tuoda..

PS. Anteeksi huonolaatuiset kuvat. Jotenkin tuota järkkäriä on vaan niin hankala jaksaa ottaa esiin ja puhelimella tulee sitten räpsittyä noita maailman upeimpia otoksia. Pahoittelen, koittakaa kestää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti