keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Paluu arkeen.

Olipas siinä loma! Anoppi tosiaan tuli meille joulua vastaanottamaan ja joulupäivänä kurvasimme hänen luokseen muuttoapuun. Vaikka muutamaan otteeseen tulikin portaita juostua tavaroiden kanssa ja muuttoautoa miesten kanssa tyhjättyä, mentiin aikalailla plussalla kaloreiden puolesta ;) Vielä ei ollut mun dieetti siinä vaiheessa, että valmiissa pöydässä voisin alkaa valitsemaan terveellisesti. Enkä kyllä iltaherkuistakaan muistanut pidättäytyä. Huh.

Mietin omaa ruokavaliotani (joka ei ole kummoisempi kuin että enemmän kasviksia lisänä ja rahkaa ja raejuustoa) reissussa. Kuinka tuollaisen toteuttaa toisen ruokapöydässä? Koen ehkä hiukan epäkohteliaaksi jos itse hakee kaupasta rahkat ja kasvikset, juuri kun toinen on ostanut kaapin täyteen ruokaa. Ehkä anopille vielä voisi juuri ja juuri niin tehdä, hän myös aika myötämielisesti suhtautui tähän mun hoikistumissuunnitelmaan vaikka ei siitä suuremmin juteltu herkkujen lomassa. Voi niitä sipsejä ja karkkeja ja pipareita ja pullia ja kääk!

Tänä aamuna +1,3kg viimeisimmästä virallisesta punnituksesta. Noh, ei muuta kuin häntä pystyyn! Ei tämä tähän kaadu jos yksi joulu ja vuodenvaihde menee persuuksilleen. Motivaatiota sai aika hurjasti kun näki aattona otettuja kuvia, yleensä en kuviin joudu mutta nytpä oli oikein monta edustavaa otosta, huh. Kuva kertoo kyllä enemmän kuin tuhat sanaa. Josko ens jouluna sais jo kuvia, joita ei häpeis yhtä lujaa.

Tämä viikko on nyt tällainen pätkä, mies kurvasi aamusta töihin ja meidän perusarki jatkuu. Kerhot ei ole vielä alkamassa tällä viikolla, joten mennään aikalailla fiiliksen mukaan. Tavoitteena mulla on yksi säälittävä lihaskunto ja kaksi aerobista, koska viikonloppuna suunnataan taas varmaankin reissun päälle. Perinteiset joulukyläilyt jäivät hiukka vähäisiksi kun kurvattiin toiselle puolelle Suomea anopin apuihin. PS Mulla on ehkä maan mahtavin anoppi, oikeasti, joten vähän kuulostaa omaan korvaan pahalle tuo anoppi-nimitys mutta tähän hätään ei nyt ole muutakaan. Mutta nyt aamupuurolle! (joka on vedettävä ihan pelkiltään, eilen oli kaupat kiinni ja kotimatkalla haettiin vaan hätäisesti maitoa...) 

Ihanaa, onnentäyteistä ja ennen kaikkea reipasta uutta vuotta jokaiselle! Täyttykööt toiveet, olkoot tahdonvoima hurja ja motivaatio vielä kovempi!

5 kommenttia:

  1. Ei se elämä onneksi kaadu siihen jouluun ja uuteenvuoteen. Tärkeintä on se, miten elää pyhien ulkopuolella :) Tuo kieltäytyminen valmiista pöydistä on eniten vaikeaa, mutta jos ei kehtaa kieltäytyä, niin sitten ottaa vähemmän kuin olisi normaalisti ottanut.. :) Mun oli helppo kieltäytyä, kun mitään ei tänä vuonna voinut syödä yhtikäs mitään herkkuja :(

    VastaaPoista
  2. Juurikin samaa sanosin mitä Jenny jo sano :) Nyt vaan uudella tsempillä eteenpäin niin siitä se lähtee!

    PS: En vieläkään tule tuon robotin kans toimeen :D

    VastaaPoista
  3. Jennyllä on kyllä ollu syömisen puolesta melkosen kurja(?) joulu. Vaikka mulle ois kyl tehny hyvää jos herkut ois väkisin jääny syömättä ;) Mutta juu, pitää vaan nostaa nokka pystyyn, yritin jo katella tälle viikolle jonkun jumpan mutta mikään ei oikein kolahtanu.. Jumppaystävältä seuraa/ehdotuksia? Ja juu, robotista voin luopua :D Kunhan vaan muistan ens kerralla kun avaan koneen, en tällä puhelimella ainakaan osaa ottaa sitä pois..

    VastaaPoista
  4. Sunnuntaina mun core-tunnille ja sen jälkeen jäät salille ahkeroimaan! :)

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä tähän vuoteen! Tästä se taas lähtee ja todellakin vaan nokka pystyyn ja kohti uusia lukemia.

    VastaaPoista