sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pätkäviikon koonti.

Nyt sitten taas totuuden aika. Tämä viikko tosin alkoi mun maailmankatsomuksen puolesta keskiviikkona kun palattiin kotiin ja arkeen. Tavoitteiksi heitin yhden treenin ja kaksi aerobista ja kirjasin mä vielä kilon tiputuksenkin, koska turvotuksesta pääsee oikealla asenteella ihan nopsasti. Tietenkin jokaisella viikolla on tavoitteena syömisten pitäminen suunnitelmien mukaisena.

Ruokailut meni oikein mallikkaasti, perjantain herkku-/lepopäiväkin meni ihan kivasti. Grillimättö korvaantui tonnikalasalaatilla eikä lisäksi herkutellut sipsitkään latistaneet tunnelmaa. Rahkat ja kasvikset ovat kyllä maistuneet paremmalta kuin koskaan, joululoma oli hiukkasen liian pitkä herkutteluun ;)

Viikon liikkumiset:
weheartit.com

  • keskiviikko: Superdieetin kotitreeni+20min crosstrainerilla 386kcal
  • torstai: crosstrainer 30min 317kcal
  • lauantai: crosstainer 50min 513kcal


Selvisin siis kunnialla liikunnoista ja ruuista. Pudotusta tuli keskiviikkoaamusta -2,4kg! Eli turvotus selätetty ja olo on sen mukainen. Huippua! Pitäisköhän mun alkaa tekee tavoitteet puolikkaalle viikolle, tää tuntui kivalle kun aika oli näin lyhyt eikä tässä pätkässä suuremmin ehdi mokailemaan ;) 

Tänään ajattelin suunnistaa salille. Jumppaystävä on saanut kevätlukkariin ohjattavaksi Core-tunnin ja sitä meinasin mennä testaamaan. Jos hyvässä kunnossa oleva ohjaaja itse sanoo, että on rankka setti niin mitenhän mä siitä selviän?! Noo, yritetään! Tarkoitus ois vielä tuon rupeaman jälkeen jäädä saamaan jumppaystävältä hieman neuvoja ja ohjausta salin puolelle. Viimeksi oon varmaan kymmenen vuotta sitten tapaillu kuntosalilaitteita, hui! Ehkä niistä ystäviä saadaan, ainakin kannattaa kokeilla vaikka en mitään salin puolella käyntiä ole nyt suunnitellut alkavani muuta kuin kovin satunnaisesti, pitäydyn ryhmäliikunta puolella enemmän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti