lauantai 5. tammikuuta 2013

Saavutus!

Eilen oli suunniteltu herkkupäivä. Mies halusi hakea sen kunniaksi grilliltä ruokaa, minä selasin ruokalistaa netistä kuola valuen. Mieli teki ranskalaisia ja hampurilaisia, eikä se taksarikaan pahaa olisi ollut. Mutta tein loistavan valinnan: tonnikalasalaatti! Oon niin ylpeä itsestäni! Ja mikä parasta, ruoka oli aivan erinomaista. Slurps! Ensi kerralla tiedän, että voin suostua grilliruokaan oikein hyvillä mielin. Listalla oli tonnikala- ja kanasalaatit, ei ollenkaan huonosti rekkamiesten ykkösgrilliltä.

Söin mä tietenkin pienenä porsaana tuon päälle vielä sipsejä ja join lightlimukkaa mutta hei, ei se mitään! Säästyin kuitenkin rasvaiselta grillimätöltä. Toki salaatissa oli majoneesi kastikkeena enkä alkanut siitä kieltäytymään, en aio vielä vetää nollalinjaa. Aiempaan mässäilyyn verrattuna tämä oli oikein mainio ja terveellinen herkkupäivä. Ennen illan salaattia ja sipsejä söin kuitenkin hyvinkin suunnitelmien mukaan.

Tänään aamulla kyllä tiesi syöneensä sipsejä. Heti herätessä tuntui, että silmät ovat ihan kiinni muurautuneet (tokikaan huonosti nukuttu yö ei varmasti ainakaan auta asiaa..) ja sormus oli ihan killissä sormessa. Hurjaa miten noin äkkiä alkoi turvottamaan noin kovasti?! Aiemmin kun rasvainen ruoka ja herkut olivat arkipäivää, en edes huomannut turvotusta, nyt se ei jäänyt yhtään epäselväksi.

Tänään taasen tsemppi päälle ja huomenna punnitus! Hidastavana tekijänä toki esikoinen, joka on kipeänä, kamala yskä ja nousi se kuumekin. Peukut pystyyn ettei äitin murulle tulis mitään vakavampaa <3

2 kommenttia:

  1. Hianoa hianoa!
    Itselle on aika kamala homma päättää mitä syön jos käydään vaikka ostosten lomassa syömässä.. Hinku olisi juurikin ranuille ja hampparille ja jos otan ne, tuntuu ettei ne ole edes hyvää:P nyt olenkin oppinut ottamaan ennemmin salaatin! Ja siitä tulee itselle kiva olo!:)

    VastaaPoista