sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Miljoona kaloria miinusta.

Arkeen on palattu, tahmeasti mutta kuitenkin! Viikonloppu meni synttäreitä juhliessa anoppilassa, pari palaa kakkua ja pari palaa suolaista piirakkaa mutta mässäilyks ei menny! Ette ikinä arvaa miten mä eilen kulutin noin miljoona kaloria, ainakin. Ajoin autolla! Ajokortti mulla on ollut sen aikaa, että juurikin sain suoritettua kakkosvaiheen enkä ole talvella ajanut autoa kuin yhden käden sormilla laskettavan määrän. Eilen sitten sujautin anoppilaan 200km kun mies ajoi toisella autolla, joka oli sinne vietävä. Kyllä pelotti! Välillä huomasin, että reisilihas alkaa vetämään ihan jumiin ja välillä puristin rattia rystyset valkoisena. Olispa ollu jännä jos olisin tajunnu laittaa sykemittarin.

No mutta. Tän viikon viikkokoonti on aika kuiva. Kamalan huonosti syöty alkuviikko, loppua kohti parani mutta vielä tänäänkään ei menty ns. puhtaasti. Liikuntaan verrattavia pyrähdyksiä kaksin kappalein crosstrainerilla ja yksi reipas kävely koirien kanssa. Punnituskin jäi, kun tosiaan tultiin vasta iltapäivästä kotiin. Huomenna kuitenkin punnitsen, vaikkakin päivän myöhässä ja isoa plussaa odottaen mutta turha sitä puntaria on vältellä.

Viimeisin jakso Jutta ja puolen vuoden superdieetit-ohjelmasta saa multa suurtakin suuremmat kiitokset! En tiedä oliko kyse siitä, että elämäntaparemonttia teki mies vai mistä nyt tuulee mutta tuo meidän perheen isäntä alkoi puhumaan omasta terveemmästä elämästään ja siitä kuinka se voi auttaa mun painonpudotusta. Saa pekoni-iltapalat jäädä mieheltäkin siis unholaan, ja vielä ihan hänen omasta tahdostaan ;) Huippua!

Parempaa ensi viikkoa himoiten, Marjatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti