maanantai 14. tammikuuta 2013

Synttäriherkkuähky.

Nyt on pientä miestä juhlittu ja äitikin on ollu ihan hunningolla syömisten puolesta! Onneks tää flunssa sattui samaan saumaan niin ei ketuta niin kovasti, en olisi siis muutenkaan liikkunut suuremmin. Maha turvoksissa viikonlopulta mutta onneksi alkaa jo kurkku tuntumaan suht hyvälle eikä nenäkään enää vuoda ihan solkenaan. 

Ensin meni perjantai pipariksi. Kauhea tohina leipomisten kanssa ja niinpä omat syömiset vähän jäi. Kaikki reseptit oli ennakkoon vieraita kun halusin tehdä maidotonta. Meinasi pukata tuskan hikeä kun arvoin ainesten kanssa ;) Suuremmin en maistellut leipomuksia, siis toki makuja tarkastin mutta en nuollut vatkainta puhtaaksi tai kaapinut suklaavaahdon jämiä astian pohjalta.. Mutta koska päivällä syömiset meni reisille, illalla oli saatava jotain ja tällä erää se oli pizzaa. Mur.


Lauantai oli alunperin olevinaan suht sallittu herkkupäivä. Aamulla oli niin kiire saada viimeistelyt tehtyä, että puurot jäi syömättä ja kierre oli valmis. Ihan ei herkuteltu niin kuin oli suunniteltu mutta ei siitä sen enempää. 

Sunnuntaille tietenkin jäi kakkuja ja namnam vaan. Onneksi on maanantai ja kakkujen loput lentää tänään roskiin! (Vaikka oli ne hyviä.. Melkoista tuhlausta, harmi kun ei kukaan tänään tuu rääppimään.) Ainoa, mitä en uudestaan näistä maidottomista herkuista tee, on kinkkujuustosarvet, ne ei oikein maistuneet vaikka kaikki katosivatkin.

Tähän viikkoon lähdetään uudella innolla taaseen. Viime viikon liikkumistavoitteet eivät täyttyneet kun päätin tulla kipeäksi mutta olin saanut kuitenkin painoa -600g pois vaikka punnitusaamua edelsikin melkoinen herkutteluilta/-päivä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti